Permanente plaatsing op een tafel

De buis en vleugelmoer die nodig zijn om het rackblad te leveren worden geleverd bij de MXA310-microfoon. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de MXA310 voor informatie over reserveonderdelen.

Tip: Bij dit proces wordt aangenomen dat beide uiteinden van de netwerkkabel toegankelijk zijn. Als het andere uiteinde van de netwerkkabel niet toegankelijk is, dient u voordat u de buis installeert en de microfoon aansluit (stap 2) de kabel in de volgende volgorde door de hardwarecomponenten te leiden:

 1. Vleugelmoer (zie afbeelding voor de juiste oriëntatie)
 2. Beugel (onder tafel)
 3. Tafel
 4. Blad (boven tafel)

Installatieproces

 1. Verwijder de 3 schroeven in het midden van de onderzijde van de microfoon

 2. Steek een netwerkkabel in de microfoon en leidt de kabel door het middelste uitgangspad. Als de kabel is bevestigd, leidt deze dan door de buis.

  Opmerking: Verwijder indien nodig de opsluitnokken voor het plaatsen van een dikkere kabel. Monteer de nokken weer zodra de kabel is geplaatst.

 3. Lijn de buis uit met het verzonken gebied dat zich in het midden over de lengte van de microfoon bevindt. Monteer de 3 schroeven (die tijdens stap 1 zijn verwijderd) om de buis vast te zetten.

 4. Boor een gat van 143 mm (5 5/8 inch) door de tafel en plaats het blad in het gat.

 5. Leid de kabel door het gat in het midden van het blad. Duw vervolgens de buis door het gat in de tafel en duw de microfoon voorzichtig in het blad. Lijn het Shure-logo op de microfoon uit met het Shure-logo op het blad. De vier rubberen voeten aan de onderkant van de microfoon passen in de vier kleinere gaten in het blad.

 6. Plaats de beugel onder te tafel zodat de buis door het gat loopt. Plaats de beugel ondersteboven bij dikke tafels (≥ 55 mm) voor meer vrije ruimte.

  Opmerking: maximale tafeldikte = 73 mm (2,87 inch).

 7. Leid de kabel door de vleugelmoer en bevestig de vleugelmoer via de onderkant van de tafel aan de buis. Draai de vleugelmoer vervolgens aan om de beugel tegen de tafel te bevestigen.

  Optioneel: gebruik het gat in de vleugelmoer om een kabelbinder te plaatsen ten behoeve van kabelopslag.

Afmetingen