De verzonken montage installeren

De buis en vleugelmoer die nodig zijn om het rackblad te leveren worden geleverd bij de MXA310-microfoon. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de MXA310 voor informatie over reserveonderdelen.

Tip: Bij dit proces wordt aangenomen dat beide uiteinden van de netwerkkabel toegankelijk zijn. Als het andere uiteinde van de netwerkkabel niet toegankelijk is, dient u voordat u de buis installeert en de microfoon aansluit (stap 2) de kabel in de volgende volgorde door de hardwarecomponenten te leiden:

 1. Vleugelmoer (zie afbeelding voor de juiste oriëntatie)
 2. Beugel (onder tafel)
 3. Tafel
 4. Blad (boven tafel)

De juiste volgorde om de netwerkkabel door verschillende delen van het Shure A310-FM-accessoirekit te leiden.

Installatieproces

 1. Verwijder de 3 schroeven in het midden van de onderzijde van de microfoon.

  Verwijder de 3 schroeven uit de onderzijde van een Shure MXA310-tafelarraymicrofoon.

 2. Steek een netwerkkabel in de microfoon en leidt de kabel door het middelste uitgangspad. Als de kabel is bevestigd, leidt deze dan door de buis.

  Opmerking: Verwijder indien nodig de opsluitnokken voor het plaatsen van een dikkere kabel. Monteer de nokken weer zodra de kabel is geplaatst.

  Geleid de ethernetkabel door de buis en verbind deze met een Shure MXA310-tafelarraymicrofoon.

 3. Lijn de buis uit met het verzonken gebied dat zich in het midden over de lengte van de microfoon bevindt. Monteer de 3 schroeven die tijdens stap 1 zijn verwijderd om de buis vast te zetten.

  Gebruik de 3 schroeven die tijdens stap 1 zijn verwijderd om de buis aan de onderzijde van de Shure MXA310-tafelarraymicrofoon te bevestigen.

 4. Boor een gat van 143 mm (5 5/8 inch) door de tafel en plaats het blad in het gat.

  Boor een gat in de tafel om de A310-FM verzonken montageblad te installeren.

 5. Leid de kabel door het gat in het midden van het blad. Duw vervolgens de buis door het gat in de tafel en duw de microfoon voorzichtig in het blad. Lijn het Shure-logo op de microfoon uit met het Shure-logo op het blad. De 4 rubberen voeten aan de onderkant van de microfoon passen in de 4 kleinere gaten in het blad.

  Monteren van de Shure MXA310-tafelarraymicrofoon in het verzonken montageblad en de Shure-logo’s uitlijnen.

 6. Plaats de beugel onder te tafel zodat de buis door het gat loopt. Plaats de beugel ondersteboven bij dikke tafels (≥ 55 mm) voor meer vrije ruimte.

  Opmerking: Maximale tafeldikte = 73 mm (2,87 inch).

  Plaats de Shure A310-FM verzonken montagebeugel onder een tafel om het accessoire te monteren.

 7. Leid de kabel door de vleugelmoer en bevestig de vleugelmoer via de onderkant van de tafel aan de buis. Draai de vleugelmoer vervolgens met de hand aan om de beugel tegen de tafel te bevestigen. Niet te strak vastdraaien of de koppelwaarde overschrijden: 12,5 kgf·cm.

  Optioneel: Gebruik het gat in de vleugelmoer om een kabelbinder te plaatsen ten behoeve van kabelopslag.

  Draai de vleugelmoer met de hand aan om de beugel en accessoirekit voor Shure MXA310-tafelarraymicrofoons aan de tafel te bevestigen.

Dimensions

Certificering

CE-certificering:

Shure Incorporated verklaart hierbij dat voor dit product met CE-markering is vastgesteld dat deze voldoet aan de vereisten van de Europese Unie. De volledige tekst van de EU-verklaring van conformiteit is beschikbaar op de volgende website: https://www.shure.com/en-EU/support/declarations-of-conformity.

Erkende Europese importeur/vertegenwoordiger:

Shure Europe GmbH

Afdeling: Wereldwijde conformiteit

Jakob-Dieffenbacher-Str. 12

75031 Eppingen, Duitsland

Telefoon: +49-7262-92 49 0

Fax: +49-7262-92 49 11 4

E-mail: EMEAsupport@shure.de

UKCA Notice:

Hereby, Shure Incorporated declares that this product with UKCA Marking has been determined to be in compliance with UKCA requirements. The full text of the UK declaration of conformity is available at the following site: https://www.shure.com/en-GB/support/declarations-of-conformity.

UK Importer / UK Rep.

Shure UK Limited

Unit 2, The IO Centre, Lea Road,

Waltham Abbey, Essex, EN9 1 AS, UK