Algemene beschrijving

De Shure MV7 is een dynamische USB-microfoon van professionele kwaliteit, ideaal voor microfoontoepassingen van dichtbij die een evenwichtige, goede verstaanbaarheid vereisen. De aantrekkelijke en duurzame, volledig metalen constructie is voorzien van een instelbaar juk dat kan worden gemonteerd op diverse microfoonstandaards voor flexibele plaatsingsmogelijkheden. Een gebruikersinterface met aanraakscherm is uitgerust met bedieningselementen voor de selectie van de microfoonversterkingsfactor, het hoofdtelefoonniveau, de monitormixverhouding en de demping.

Kenmerken

Handige Plug-en-Play-werking

Compatibiliteit met Windows- en Mac-computers. Tevens compatibel met iOS- en Android-apparaten met geschikte kabels. (Kabels worden niet meegeleverd.)

Opmerking: raadpleeg https://www.shure.com/MOTIVcompatibility voor informatie over aanbevolen Android-apparaten.

Stemisolatietechniek

Het zeer directionele cardioïde patroon isoleert uw stem en verwijdert ongewenste achtergrondgeluiden

Duurzaam, veelzijdig ontwerp

 • De hybride USB-/cardioïde-microfoon kan worden gebruikt voor digitale of analoge opname
 • Instellingen zijn eenvoudig aan te passen met de intuïtieve interface van het aanraakscherm
 • Robuuste, volledig metalen constructie en uitstekende bescherming van de cartridge voor een optimale betrouwbaarheid

Flexibele geluidsregeling met de ShurePlus MOTIV™-desktoptoepassing

De MOTIV-desktoptoepassing biedt controle over de microfooninstellingen en bevat de volgende extra functies:

 • Autoniveaumodus: in deze modus worden de microfooninstellingen automatisch aangepast om afstelling van versterkings- en compressie-instellingen te vereenvoudigen.
 • Aangepaste voorinstellingen van de gebruiker
 • Verwisselbare EQ-filters: opties voor hoogdoorlaatfilter en stemversterking (aanwezigheidsversterking) in de handmatige modus

Uw MV7 aansluiten

 1. Sluit de meegeleverde micro-B-USB-kabel aan op uw MV7.
 2. Sluit het andere uiteinde van de micro-B-USB-kabel aan op uw laptop.
 3. Sluit uw hoofdtelefoon aan op de monitor-uitgang.

Quick Setup

 1. Gebruik de juiste kabel om de microfoon op uw computer aan te sluiten.

  De leds van uw MV7 pulseren wanneer er verbinding wordt gemaakt.

 2. Download de app op https://wwww.shure.com/MOTIVdesktop.

  Uw computer kan om toestemming vragen om het externe apparaat te gebruiken wanneer de app voor het eerst wordt geopend.

 3. Selecteer uw microfoon in het vervolgkeuzemenu.

  Open de aangepaste bedieningselementen voor uw MOTIV-microfoon.

 4. Controleer de audioniveaus en pas de microfooninstellingen aan.

  Pas de microfoonversterking handmatig aan of selecteer Autoniveaumodus voor een zorgeloze audio-instelling. Raadpleeg het onderwerp “Geavanceerde microfooninstellingen” voor informatie over geavanceerde functies.

Interface met aanraakscherm

close-up image of MV7 touch panel

Aanraakscherm

① Led-balk: deze toont het microfoon- en hoofdtelefoonniveau. De kleur van de led geeft het niveau aan dat wordt weergegeven of afgesteld.

 • Groen: microfoonniveau
 • Oranje: hoofdtelefoonniveau
 • Groen/oranje: niveau van monitormixverhouding

② Dempingsknop: als deze wordt ingedrukt, wordt de microfoon al dan niet gedempt.

③ Schuifregelaar volumeregeling: hiermee past u het microfoon- of hoofdtelefoonniveau aan door met uw vinger meerdere malen over het bedieningspaneel te vegen.

④ Monitorknop: druk op de modus-/hoofdtelefoonknop om te schakelen tussen de volumeregelaars voor de microfoon (groen) en de hoofdtelefoon (oranje). Lang indrukken om de bedieningselementen voor de monitormix (zowel groen als oranje) te activeren. Nog een keer lang drukken om terug te keren naar de afzonderlijke volumeregelaars voor de microfoon en de hoofdtelefoon.

⑤ Vergrendelingsindicator: geeft aan of de instellingenvergrendeling is in- of uitgeschakeld. De instellingenvergrendeling voorkomt dat microfooninstellingen door onbedoelde aanraking worden gewijzigd. Wanneer de Vergrendelmodus is ingeschakeld, wordt het scherm met de microfooninstellingen grijs weergegeven in de desktoptoepassing.

Bedieningselementen

Monitormix aanpassen: houd Monitorknop 2 seconden ingedrukt om toegang te krijgen tot de bedieningselementen voor de monitormix. Veeg naar links om meer microfoongeluid te horen (groen) of veeg naar rechts om meer afspeelgeluid te horen (oranje). Houd Monitorknop ingedrukt om terug te keren naar de afzonderlijke volumeregelaars voor de microfoon en de hoofdtelefoon.

Instellingenvergrendeling: houd zowel de Dempingsknop als de Monitorknop 2 seconden ingedrukt om de instellingen te vergrendelen en te ontgrendelen.

Autoniveaumodus afsluiten: houd de Dempingsknop 2 seconden ingedrukt.

Opmerking: de Autoniveaumodus kan alleen worden ingeschakeld via de MOTIV-desktoptoepassing.

De MV7-microfoon

De MV7 heeft een dynamische capsule met een cardioïde patroon, die gebruikmaakt van stemisolatietechniek om het geluid direct aan de voorzijde van de microfoon te registeren.

MV7-uitgangen

image of MV7 output connections

 • Passieve XLR-uitgang: voor aansluiting op XLR-mixers en -interfaces.

  Opmerking: XLR-audio wordt niet beïnvloed door software-instellingen.

 • Monitor-uitgang van 3,5 mm: voor aansluiting op hoofdtelefoons en oortelefoons.
 • Micro-B-USB: gebruik de meegeleverde USB-A- en USB-C-kabel om verbinding te maken met uw computer.

Montage-instructies

De MV7-microfoon wordt geleverd met een 5/8"-27-draadstuk, de draadmaat die het meest voorkomt voor microfoonstandaards. Dit stuk kan worden gebruikt met een microfoonstandaard of worden opgehangen aan een arm. Voor sommige standaards kan een adapter nodig zijn; deze wordt niet meegeleverd.

Opmerking: zorg ervoor dat u de schroeven niet helemaal losdraait.

Image of MV7 with attached mic stand mount

Om de oriëntatie van de microfoon gemakkelijk om te draaien, draait u de schroeven los en draait u de microfoon 180 graden.

Windkap

De windkap biedt maximale bescherming tegen plofgeluiden en creëert een warmer, intiemer geluid voor spraaktoepassingen, zoals podcasting en gaming.

Autoniveaumodus

Gebruik de volgende suggesties als een goed uitgangspunt voor uw meest voorkomende MV7-behoeften. Houd er rekening mee dat er veel effectieve manieren zijn om een stem met een microfoon vast te leggen. Hoe dichter u bij de microfoon kunt praten, hoe beter, maar met de Autoniveaumodus kunt u pas echt op uw best klinken. Experimenteer om erachter te komen welke microfoonplaatsing het beste voor u werkt.

Nabijgelegen

image of close micing application

Voor podcast- en spraakopnametoepassingen. Plaats de MV7 vóór en zo dicht mogelijk bij uw gezicht. Spreek rechtstreeks in de microfoon, op een afstand van 2,54 tot 15 cm (1 tot 6 inch), voor een intiemer stemgeluid met een maximale, van de as afgerichte demping. Dichter bij de microfoon spreken vergroot de basweergave, vergelijkbaar met gesproken tekst in een radio-uitzending. Stel zo nodig de versterkingsfactor nogmaals af.

Verre

image of near or medium micing application

Ideaal als de geluidsbron zich verder weg van de microfoon bevindt, zoals bij gamen als de persoon dichter bij het scherm of de gameconsole moet zijn. Richt de microfoon rechtstreeks op de geluidsbron. Plaats de microfoon op een afstand van 15 tot 45 cm (6 tot 18 inch) van de geluidsbron. Stel zo nodig de versterkingsfactor nogmaals af.

Tip: omdat de MV7 zeer directioneel is, moet u ervoor zorgen dat de microfoon direct naar de bron is gericht. Experimenteer indien mogelijk met de plaatsing van de microfoon om erachter te komen waar deze het beste klinkt. Stel zo nodig de versterkingsfactor nogmaals af.

Aanvullende tips

Shure biedt educatieve artikelen en publicaties over opnametechnieken voor diverse instrumenten en toepassingen. Ga naar Shure Educational Articles voor meer informatie.

De Shure MOTIV-desktoptoepassing

Gebruik de Shure MOTIV-desktoptoepassing om snel de microfooninstellingen aan te passen. Het apparaat slaat de meest recent gebruikte instellingen op voor een snelle installatie.

Microfooninstellingen: autoniveau

Mic settings graphical user interface

① Instellingen: klik op de drie punten om toegang te krijgen tot de MOTIV-softwaregegevens, voorinstellingen en toepassingsvoorkeuren te beheren en te controleren op firmware-updates.

② Vergrendeling microfoonselectie/-instellingen: gebruik het vervolgkeuzemenu om toegang te krijgen tot de instellingen voor uw microfoon. Klik op de vergrendeling om de geselecteerde instellingen te vergrendelen en ontgrendelen.

③ Autoniveaumodus/handmatige modus: met de AUTONIVEAUMODUS kunt u de beste keuzes selecteren voor uw audiobehoeften. Desgewenst kunt u ook HANDMATIGE MODUS selecteren voor volledige controle over de microfooninstellingen.

④ Aangepaste voorinstellingen: gebruik het vervolgkeuzemenu om uw eigen aangepaste voorinstellingen te maken.

⑤ Microfoondemping: gebruik de wisselknop om uw microfoon al dan niet te dempen.

⑥ Schuifregelaar monitormix: verplaats de schuifregelaar om de niveaus van de microfoon- en afspeelgeluidsbronnen aan te passen. Zie “Monitormixverhouding” voor meer informatie over controle.

⑦ Microfoonpositie: selecteer de afstand, Nabijgelegen of Verre, van de geluidsbron tot de microfoon.

⑧ Toon: stel uw audio af door de toon Donker, Natuurlijk of Helder te kiezen. Met deze functie regelt u een verscheidenheid aan instellingen om uw geluid snel in te stellen.

Microfooninstellingen: handmatig

Mic settings graphical user interface

① Instellingen: klik op de drie punten om toegang te krijgen tot de MOTIV-softwaregegevens, voorinstellingen en toepassingsvoorkeuren te beheren en te controleren op firmware-updates.

② Vergrendeling microfoonselectie/-instellingen: gebruik het vervolgkeuzemenu om toegang te krijgen tot de instellingen voor uw microfoon. Klik op de vergrendeling om de geselecteerde instellingen te vergrendelen en ontgrendelen.

③ Autoniveaumodus/handmatige modus: met de AUTONIVEAUMODUS kunt u de beste keuzes selecteren voor uw audiobehoeften. Desgewenst kunt u ook HANDMATIGE MODUS selecteren voor volledige controle over de microfooninstellingen.

④ Aangepaste voorinstellingen: gebruik het vervolgkeuzemenu om uw eigen aangepaste voorinstellingen te maken.

⑤ Microfoondemping/Microfoonversterking: gebruik de wisselknop om uw microfoon al dan niet te dempen. Gebruik de schuifregelaar om de microfoonversterking te regelen.

Opmerking: sommige programma’s kunnen de microfoonversterking regelen in de handmatige modus. Wij raden u aan uw microfooninstellingen te vergrendelen zodra u deze op de gewenste manier hebt ingesteld.

⑥ Schuifregelaar monitormix: verplaats de schuifregelaar om de niveaus van de microfoon- en afspeelgeluidsbronnen aan te passen. Zie “Monitormixverhouding” voor meer informatie over controle.

⑦ EQ: gebruik de niveauregeling om een hoogdoorlaatfilter, aanwezigheid of beide toe te voegen. Tik op Vlak om terug te keren naar een ongewijzigde status van de niveauregeling.

⑧ Begrenzer- en compressorinstellingen: stel uw audio af met de bedieningselementen voor de begrenzer en compressor. Zie “Geavanceerde microfooninstellingen” voor meer informatie.

Opmerking: houd er rekening mee dat de handmatige instellingen opnieuw worden ingesteld als u overschakelt naar de autoniveaumodus en weer terugschakelt naar de handmatige modus.

Monitormixverhouding

Gebruik de schuifregelaar voor de monitormix om af te stellen hoeveel van elke bron u hoort. Begin voor de beste resultaten in het midden en pas het vanaf daar aan.

 • Beweeg de schuifregelaar naar het microfoonpictogram (Mic) om meer te horen van het geluid in de microfoon, zoals wanneer u over een opgenomen gitaartrack zingt en uw stem duidelijk wilt horen.
 • Beweeg de schuifregelaar naar het apparaatpictogram (Afspelen) om meer te horen van het nummer dat wordt afgespeeld, zoals wanneer u een harmonie bij uw originele zangnummer opneemt en de originele uitvoering duidelijk wilt horen.

EQ-modi

Gebruik de niveauregeling om de frequentiebanden te versterken of verzwakken om de helderheid van het geluid te verbeteren. Tik op Vlak om terug te keren naar een ongewijzigde status van de niveauregeling.

Modus Eigenschappen
flat icon
Vlak
Een volledig onbewerkt signaal (geen niveauregeling of instellingen toegepast).
hi pass icon
Hoogdoorlaat
Hoogdoorlaatfilter om het nabijheidseffect te verminderen.
voice boost icon
Aanwezigheidsversterking
Niveauregeling voor het benadrukken van helderheid en volheid.
hi pass voice boost icon
Aanwezigheidsversterking met hoogdoorlaatfilter
Combinatie van hoogdoorlaatfilter en aanwezigheidsversterking om de definitie te verbeteren en duidelijkheid te benadrukken

Geavanceerde microfooninstellingen

Stel uw geluid nauwkeurig af met de instellingen voor de begrenzer, compressor en niveauregeling.

Begrenzer

Schakel de begrenzer in of uit om vervorming door volumepieken in uw opname te voorkomen.

Compressor

Kies geen compressie, of selecteer lichte, gemiddelde of zware compressie om het volume te regelen wanneer uw geluidsbron dynamisch is. Stille signalen worden versterkt en luide signalen worden verlaagd, wat leidt tot een compacter, harder geluid.

Tips voor MV7

Uw niveaus controleren

Houd de microfoon zo dicht mogelijk bij uw gezicht om een consistent volume te garanderen.

Gebruik Vergrendelmodus om uw geluid te vergrendelen

Wanneer u uw audio hebt getest en de instellingen hebt gevonden die goed klinken, houdt u zowel de Dempingsknop als monitorknop 2 seconden ingedrukt om te vergrendelen en te voorkomen dat u instellingen per ongeluk wijzigt en om ervoor te zorgen dat uw audio consistent blijft.

Uw geluid controleren

Sluit een hoofdtelefoon op de hoofdtelefoonuitgang van uw MOTIV-apparaat aan om uw audio te horen.

Probleemoplossing

Probleem Oplossing
Microfoon is aangesloten, maar wordt niet gedetecteerd. Koppel de kabel los en sluit deze opnieuw aan, zodat de app de microfoon herkent. Wanneer de verbinding is gelukt, worden de juiste microfooninstellingen in de desktoptoepassing weergegeven.
U hoort geen geluid, ook al geeft de desktoptoepassing de juiste microfoon weer. Controleer de verhouding Monitormix. Verplaats de schuifregelaar Monitormix naar het midden om het geluid in de microfoon en het geluid dat wordt afgespeeld op hetzelfde moment te horen.
Het geluid is vervormd (autoniveaumodus). Selecteer Autoniveaumodus om de software in staat te stellen de audio-instellingen te controleren; Nabijgelegen voor toepassingen van dichtbij (1-6 inch/2,54-15 cm) en Verre voor een afstand van 15-45 cm (6-18 inch).
Het geluid is vervormd (handmatige modus). Audiovervorming komt meestal door overbelasting van de microfoon, waardoor oversturing ontstaat. Verlaag uw microfoonversterking voor de beste geluidsopname.
De led van de hoofdtelefoon knippert. Het geluid klinkt hoger of lager dan normaal. De bemonsteringssnelheid van uw microfoon en computer komen niet overeen. Ga naar het Shure FAQ-onderwerp voor informatie over het corrigeren van een niet-overeenkomende bemonsteringssnelheid om de instellingen voor bemonsteringssnelheid voor uw computer aan te passen.

Opmerking: Windows-update 10 v2004 (april 2020) lost dit probleem op.

De microfoon is losgeraakt van het juk. Raadpleeg het onderwerp MV7-jukeenheid voor stapsgewijze instructies voor het opnieuw monteren van uw juk en diverse ringen. Een correcte montage van de ringen is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw microfoon goed op zijn plaats zit.
Diverse problemen Het kan helpen om de app opnieuw in te stellen om de functionaliteit opnieuw in te stellen. Voer een harde reset uit door de microfoon los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.
Algemene probleemoplossing
 • Sluit de app af en start deze weer op.
 • Start de computer opnieuw op.
 • Controleer of er een firmware-update is. Tik op de drie punten in de rechterbovenhoek en selecteer Over MOTIV > Op update controleren 

Opmerking: neem contact op met het Shure service- en reparatiecentrum als problemen blijven aanhouden.

Firmware-update

Profiteer van extra functies en ontwerpverbeteringen door de firmware van uw MOTIV-desktoptoepassing bij te werken wanneer daarom wordt gevraagd. Er verschijnt een melding wanneer er een firmware-update beschikbaar is. U hebt de mogelijkheid om de update onmiddellijk of op een later tijdstip te downloaden.

Tip: voor de beste resultaten moet u ervoor zorgen dat de microfoon is aangesloten op uw computer voordat u de toepassing bijwerkt. Niet loskoppelen totdat de update is voltooid.

Om de firmware-update op een later tijdstip te downloaden, tikt u op de drie punten > Over > Op update controleren. Tik op het caretpictogram en als het beschikbare firmwarepakket nieuwer is dan de huidige versie, tik dan op Verzenden naar apparaat. Neem contact op met Shure service- en reparatiecentrum als er problemen zijn.

Houdt de apparatuur aangesloten tijdens updates

Zorg ervoor dat het MOTIV-apparaat verbonden blijft met uw mobiele apparaat tijdens het updaten om problemen met de update te voorkomen.

System Requirements

Systeemvereisten en compatibiliteit: Mac

 • MacOS 10.13 tot 10.15
 • 64-bits
 • Minimaal 2 GB RAM
 • Minimaal 500 MB ruimte op harde schijf

Systeemvereisten en compatibiliteit: Windows

 • Windows 10
 • 64-bits
 • Minimaal 2 GB RAM
 • Minimaal 500 MB ruimte op harde schijf

Systeemvereisten en compatibiliteit: iOS

 • iOS: iOS 12 en hoger
 • iPhone: iPhone 6 en hoger
 • iPod Touch: 6th gen

Opmerking: iPad Pro (USB-C) wordt niet ondersteund.

Systeemvereisten en compatibiliteit: Android

Werkt met iedere Android-toepassing die het volgende bevat:

 • Android Oreo 8.0 en hoger
 • Voedingsvereisten USB-host van ≥100 mA
 • USB Audio Class 1.1 ondersteuning en hoger

Android is een handelsmerk van Google Inc.

Opmerking: raadpleeg https://www.shure.com/MOTIVcompatibility voor informatie over ondersteunde Android-apparaten.

Productgegevens

MFi-gecertificeerd

Ja

DSP-modi (voorinstellingen)

Near/Far, Dark/Natural/Bright

Transducertype

Dynamisch (luidsprekerspoel)

Polairpatroon

Unidirectioneel (cardioïde)

Uitgangsimpedantie

314 Ω

Frequentiekarakteristiek

20 Hz tot 20,000 Hz

Instelbaar versterkingsbereik

0 tot +36 dB

Gevoeligheid

(bij 1 kHz, nullastspanning)

-55 dBV/Pa [1] (1,78 mV), -47 dBFS/Pa [1] [2]

Maximum-SPL, Digital Output

132 dB SPL [2]

Hoofdtelefoonuitgang

3,5 mm (1/8")

Polariteit

Een positieve druk op het membraan resulteert in een positieve spanning op pen 2 ten opzichte van pen 3

Dempingsschakelaarverzwakking

Ja

Begrenzer

Ja

Compressor

Ja

Voedingsvereisten

Gevoed via USB of Lightning

Behuizing

Volledig metalen constructie

Montagetype

5/8-27 schroefdraadmontage

Nettogewicht

0,55 kg (1,21 lbs)

[1]1 Pa=94

 dB SPL

[2]

At Minimum Gain, Flat Mode

Bitdiepte Bemonsteringssnelheid
24 48  kHz
24 44.1  kHz
16 48  kHz
16 44.1  kHz

Typische frequentiekarakteristiek

Typisch polair patroon

Totale afmetingen

Montage van het MV7-juk

Met het MV7-juk kan een podcaster de microfoon flexibel op de gewenste plek naar keuze plaatsen. Draai de jukknoppen los en u kunt de microfoon in verschillende hoeken instellen. Als de microfoon losraakt van het juk, kunt u aan de hand van deze stappen het juk in de juiste volgorde weer in elkaar zetten om ervoor te zorgen dat uw microfoon goed vastzit. Aan elke kant wordt een dunne grijze veerring, een glanzende zilveren messing ring, twee zwarte kunststof ringen en de juk- en schroefdraadknop gebruikt.

 1. Begin met de schroefdraadknop met de vlakke zijde naar beneden gericht op uw tafelblad.

 2. Stapel de ringen op de schroefdraadknop.
  • Plaats een zwarte kunststof ring op de knop.
  • Plaats de ene zijde van het juk op de andere.
  • Plaats vervolgens de tweede zwarte kunststof ring.
  • Plaats de vlakke zilveren ring en vervolgens de dunne veerring op de schroefdraadknop.
 3. Houd met uw vinger de schroefeenheid op zijn plaats, schuif de MV7 op de schroefdraad en draai aan de knop om de ringen op hun plaats te houden.

  Let op: zorg ervoor dat deze zijde enigszins los zit, zodat u ruimte hebt om het juk gemakkelijk te verplaatsen en de ringen aan de andere zijde te plaatsen.

 4. Plaats op de tegenoverliggende jukarm de ringen in omgekeerde volgorde in de zijkant van de MV7. Dunne veerring > Vlakke zilveren ring > Zwarte kunststof ring > Jukarm
 5. De jukarm moet direct op de stapel ringen worden geplaatst. Om te garanderen dat de ringen op één lijn liggen, moet u een pen door het juk en de ringen steken om er zeker van te zijn dat alles goed gecentreerd is. Laat de pen op zijn plaats zitten.
 6. Plaats de tweede zwarte kunststof ring op de resterende schroefdraadknop.
 7. Verwijder de pen. Steek de schroefdraadknop en de zwarte kunststof ring in de gestapelde ringen en draai deze aan beide zijden vast om ervoor te zorgen dat uw microfoon stabiel is.

Accessoires

Bijgeleverde accessoires

10 foot Micro-B to USB-A cable 95A45110
10 foot Micro-B to USB-C cable 95B38076

Vervangingsonderdelen

Black Windscreen AMV7-K-WS
Silver Windscreen AMV7-S-WS

Optionele accessoires

Lightning-kabel van 1 m AMV-LTG

Certificering

Information to the user

This device complies with part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions:

 1. This device may not cause harmful interference.
 2. This device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation.

Note: This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates uses and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures:

 • Reorient or relocate the receiving antenna.
 • Increase the separation between the equipment and the receiver.
 • Connect the equipment to an outlet on a circuit different from that to which the receiver is connected.
 • Consult the dealer or an experienced radio/TV technician for help.

Dit digitale apparaat van klasse B voldoet aan de Canadese norm ICES-003.

Compliantielabel Industry Canada ICES-003: CAN ICES-3 (B)/NMB-3(B)

Deze microfoon is te gebruiken met elke microfoonstandaard met een schroefdraadadapter van 5/8".

Opmerking: De test wordt gebaseerd op het gebruik van meegeleverde en aanbevolen kabeltypen. Bij gebruik van andere dan afgeschermde kabeltypen kunnen de EMC-prestaties worden aangetast.

Dit product voldoet aan de essentiële vereisten van alle toepasselijke Europese richtlijnen en komt in aanmerking voor CE-markering.

De CE-conformiteitsverklaring kan worden verkregen via: www.shure.com/europe/compliance

Erkende Europese vertegenwoordiger:

Shure Europe GmbH

Hoofdkantoren in Europa, Midden-Oosten en Afrika

Afdeling: EMEA-goedkeuring

Jakob-Dieffenbacher-Str. 12

75031 Eppingen, Duitsland

Telefoon: +49-7262-92 49 0

Fax: +49-7262-92 49 11 4

E-mail: info@shure.de

Gemaakt voor iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (10.5-inch), iPad Pro (12.9-inch) 2nd generation, iPad Pro (12.9-inch) 1st generation, iPad Pro (9.7-inch), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad Air, iPad (6th generation), iPad (5th generation), iPad (4th generation), iPod touch.

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. iPad Air, iPad mini en Lightning zijn handelsmerken van Apple Inc. Het handelsmerk ‘iPhone’ wordt gebruikt in Japan met een licentie van Aiphone K.K.

Android-compatibiliteit

Deze apparatuur is compatibel met Android-apparaten die ondersteuning bieden voor connectiviteit met USB Audio Class 2.0 en USB-C. Niet alle Android-apparaten zijn compatibel. Android is een handelsmerk van Google Inc.