Algemene beschrijving

De Shure MV88+ is een condensatormicrofoon van professionele kwaliteit die rechtstreeks op een Apple iOS-apparaat kan worden aangesloten met behulp van een Lightning-® of USB-C-connector. Twee microfooncapsules in een mid-side-configuratie leveren een regelbaar stereobeeld op, dat geschikt is voor het registreren van diverse geluidsbronnen, zoals muziek en spraak. Met behulp van de toepassing ShurePlus MOTIV™ kunt u het geluid aanpassen via digitale signaalbewerking (DSP), keuze van voorinstelmodus, versterkingsregeling, compressie en stereobreedte-afregeling.

Kenmerken

Mid-side-stereo

Ondersteunt de klassieke mid-side-stereo-opnametechniek. Gebruikt een simultaancardioïde en bidirectionele capsules voor het afregelen van de stereobreedte en het leveren van uitstekende monocompatibiliteit.

Plug-en-Play-werking

Compatibiliteit met pc’s, iOS-, Android- en Mac-apparaten.

Opmerking: Raadpleeg https://www.shure.com/MOTIVcompatibility voor informatie over ondersteunde Android-apparaten.

Compact en duurzaam

Volledig metalen, lichtgewicht constructie en klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Zorgt zoals alle producten van Shure voor betrouwbaarheid in de praktijk.

Flexibele opnamebediening met de toepassing ShurePlus MOTIV

Met de opnametoepassing MOTIV worden microfooninstellingen bediend, zoals versterkingsfactor, stereobreedte en voorinstelmodi. De toepassing biedt de volgende functies:

 • Opties voor staande of liggende opnamen
 • Basisaudiobewerking
 • Markers voor het volgen van audio
 • Dark Theme voor opnames bij weinig licht
 • Ondersteuning voor alle MOTIV-microfoons
 • Vijf-bands equalizer
 • Functie voor livestreamen
 • Ondersteuning voor Dropbox™, AirPlay® en Bluetooth®
 • Fabrieks- en aan te passen gebruikersvoorinstellingen
 • Virtuele microfoonopties in demomodus
 • Meerdere opties voor bitdiepte en bemonsteringssnelheid

Snelle instelling

MV88 Plus Stereo USB mic setup, إعداد ميكروفون USB ذي الصوت المجسم طراز MV88 Plus , Einrichten des MV88 Plus-Stereo-USB-Mikrofons, Ajuste de micrófono MV88 Plus estereofónico USB, Réglage du micro USB Stéréo MV88, Pengaturan mikrofon USB Stereo MV88 Plus, Impostazione del microfono stereo USB MV88 Plus, MV88 PlusステレオのUSBマイクロホンのセットアップ, MV88 Plus 스테레오 USB 마이크 설정, MV88 Plus Stereo USB-microfoon-setup, Configuração do microfone USB estéreo MV88 Plus, Настройка стереофонического USB-микрофона MV88 Plus, MV88+ 立体声 USB 话筒设置, MV88 Plus 立體聲 USB 咪高峰設置

De microfoon monteren

Windkap

De windkap biedt maximale bescherming tegen plofgeluiden en creëert een warmer, intiemer geluid voor spraaktoepassingen, zoals podcasting en gaming.

De MV88+-microfoon

De MV88+ heeft twee capsules: één capsule heeft een cardioïde patroon en registreert het geluid direct aan de voorzijde van de microfoon. De andere is bidirectioneel en registreert het geluid aan de linker- en rechterzijde.

Illustration shows how MV88 picks up sound from the front and sides

Microfoonkop

Microfoonoriëntatie

Draai de microfoonbehuizing in de microfoonklem zodat uw stereo-opnamen accuraat zijn. Richt de voorkant van de microfoon naar de geluidsbron. Voor liggende (horizontale) opnamen, plaatst u de indicatoren L en R naar rechts en links. Voor staande (verticale) opnamen, draait u de microfoonbehuizing in de microfoonklem.

Opmerking: de toepassing heeft een Left-Right Channel Swap om de geluidskanalen te wisselen.

MV88 Plus barrel orientation for portrait or landscape recording

MV88+-uitgangen

MV88 Plus inputs and outputs

 • Monitor-uitgang van 3,5 mm om aan te sluiten op hoofdtelefoons en oortelefoons
 • Stuur audio naar uw opnameapparaat met behulp van de micro-B-USB-poort

MV88+ leds

iOS Android/Mac/pc
Groen: microfoon actief, audio loopt Groen: voeding is ingeschakeld
Oranje: fout
Knipperend oranje: firmware wordt bijgewerkt
Rood: microfoon is gedempt
Knipperend rood: audio wordt overstuurd

Richten van de microfoon

De volgende suggesties zijn voor normale gebruiksgevallen. Houd er rekening mee dat er veel effectieve manieren zijn om een geluidsbron op te nemen. Experimenteer om de beste manier te vinden. De MV88+ past in een standaard A25D-microfoonklem. Overal waar een microfoonstandaard kan staan, kunt u de MV88+ dus gebruiken.

Tip: Zorg ervoor dat de naam Shure duidelijk zichtbaar is aan de bovenzijde van de microfoon, zodat de microfoon de juiste stereo-oriëntatie heeft. Stel de microfoon bij als de naam niet zichtbaar is.

Geluidsopname

Plaats uw opnameapparaat op zo’n manier dat u de opname kunt volgen. Richt de voorzijde van de microfoon naar de geluidsbron, waarbij de linker- en rechterzijden van de microfoonbehuizing in de juiste richting wijzen.

Recording audio with device in portrait mode

Audiovraaggesprek (tafelblad)

Bevestig de microfoonklem rechtstreeks op de Manfrotto-microfoonstandaard. Selecteer het polaire patroon MONO BIDIRECTIONEEL in de toepassing MOTIV. Richt één kant van de microfoonbehuizing naar de ondervraagde en de andere kant naar de ondervrager.

Bidirectional audio recording for interviews

Handheld opnemen

De poten vouwen uit waardoor een draagbare handheld standaard ontstaat.

Handheld recording with stand legs closed to form handle

De Shure MOTIV-desktoptoepassing

Gebruik de Shure MOTIV-desktoptoepassing om snel de microfooninstellingen aan te passen. Het apparaat slaat de meest recent gebruikte instellingen op voor een snelle installatie.

Microfoon instellen

MOTIV Desk app mic settings graphical user interface

① Instellingen Klik op de drie punten om toegang te krijgen tot de MOTIV-softwaregegevens, voorinstellingen en toepassingsvoorkeuren te beheren en te controleren op firmware-updates.

② Vergrendeling microfoonselectie/-instellingen Gebruik het vervolgkeuzemenu om toegang te krijgen tot de instellingen voor uw microfoon. Klik op de vergrendeling om de geselecteerde instellingen te vergrendelen en ontgrendelen.

③ Aangepaste voorinstellingen Gebruik het vervolgkeuzemenu om uw eigen aangepaste voorinstellingen te maken.

④ Microfoondemping/Microfoonversterking Gebruik de wisselknop om uw microfoon al dan niet te dempen. Gebruik de schuifregelaar om de microfoonversterking te regelen.

Opmerking: Sommige programma’s kunnen de microfoonversterking regelen in de handmatige modus. Wij raden u aan uw microfooninstellingen te vergrendelen zodra u deze op de gewenste manier hebt ingesteld.

⑤ Schuifregelaar monitormix Verplaats de schuifregelaar om de niveaus van de microfoon- en afspeelgeluidsbronnen aan te passen. Zie ‘Monitormixverhouding’ voor meer informatie over controle.

⑥ Voorinstelmodi Stel de stereobreedte, niveauregeling en compressie in voor specifieke toepassingen. Raadpleeg ‘Voorinstelmodi’ voor meer informatie.

⑦ Selectie polaire patronen Veeg om uw oppikpatronen te kiezen. Gebruik de stippen (hendels) om de breedte van het stereobeeld aan te passen.

Tip: Houd rekening met de locatie van de microfoon en de grootte van de geluidsbron bij het instellen van de breedte. Zo heeft spraak baat bij een smalle breedte, wat de helderheid ten goede komt en het omgevingsgeluid (kamer) afkeurt. Gebruik de stippen om snel de stereobreedte in te stellen.

⑧ Geavanceerde functies Regel uw audio-opnamen nauwkeurig af met de bedieningselementen voor de begrenzer en compressor, hoogdoorlaatfilter, links-rechtsverwisseling en instellingen voor de niveauregeling. Zie ‘Geavanceerde microfooninstellingen’ voor meer informatie.

Voorinstelmodi

Vijf selecteerbare modi optimaliseren de instellingen voor versterkingsfactor, stereobreedte, niveauregeling en compressie. Stel het microfoonniveau in en probeer de modi om zo het beste geluid te vinden. Vooringestelde modi kunnen de sterkte van het invoersignaal beïnvloeden, dus u moet het microfoonniveau na het wijzigen van de voorinstellingen naar wens aanpassen.

Modus Toepassing Eigenschappen
Spraak
spraak Een smalle stereobreedte voor het dempen van achtergrondruis, een instelling van de niveauregeling voor het benadrukken van helderheid en volheid, en zachte compressie.
Zang
vocale uitvoeringen (solo of koor) Gemiddelde stereobreedte met subtiele niveauregeling om warmte en helderheid toe te voegen voor een natuurlijk geluid.
Vlak
elk Een onbewerkt signaal (geen niveauregeling of compressie-instellingen toegepast). Voegt flexibiliteit toe bij de verwerking van het geluid na de opname.
Akoestisch
akoestisch instrument en zachte muziek Een gemiddelde stereobreedte met heldere compressie om volumepieken vlak te strijken en zachte passages naar voren te halen. De instelling van de niveauregeling accentueert details en geeft een algeheel natuurlijk geluid.
Luid
liveoptredens en luidere bronnen Grote stereobreedte voor meer scheiding tussen de geluidsbronnen De niveauregeling verbetert de geluidsdefinitie door frequenties te verzwakken die de instrumentatie overvol kunnen doen klinken.

Aangepaste voorstellingen

Creëer en bewaar aangepaste voorinstellingen om snel toegang te krijgen tot veelgebruikte microfooninstellingen.

 1. Begin met de voorinstelmodus die het beste past bij uw toepassingsvereisten.
 2. Pas geavanceerde instellingen, zoals compressie, aan voor helderheid en consistentie.
 3. Tik op Opslaan om de naam van uw voorinstelling te wijzigen of de standaardnaam te gebruiken.
 4. Aangepaste voorinstelling is toegevoegd aan uw lijst.

Om toegang te krijgen tot opgeslagen voorinstellingen:

 1. Tik op de caret (pijl) in de rij Voorinstelling om uw lijst met opgeslagen voorinstellingen te bekijken.
 2. Tik op Aangepaste voorstellingen en Voorinstelling toepassen om direct de versterkingsfactor, stereo, niveauregelings- en compressievoorkeuren toe te passen.

Tip: U kunt op elk moment een aangepaste voorinstelling bewaren door op Opslaan te tikken.

Polair patroon selecteren (stereo- en mono-instellingen)

Het volgende demonstreert oppikpatronen van de microfooncapsule. Bij gebruik van de monomodus is de stereobreedte niet regelbaar.

Polairpatroon stereo Stereo

Voorzijde = AAN

Zijkanten = AAN

Mono-cardioïde

Voorzijde = AAN

Zijkanten = UIT

Mono-bidirectioneel

Voorzijde = UIT

Zijkanten = AAN

Onbewerkt midden-opzij

Voorzijde = AAN

Zijkanten = AAN

Raadpleeg “Uitgangssignaal van onbewerkt midden-opzij” voor meer informatie.

Uitgangssignaal van onbewerkt midden-opzij

Gebruik voor een grotere nabewerkingsflexibiliteit de instelling Raw Mid-Side. Deze neemt een 2-kanaals signaal op bij een stereobeeld dat, zelfs nadat de sporen zijn opgenomen, kan worden afgeregeld:

Links: Cardioïde (voorzijde)

Rechts: Bidirectioneel (zijkanten)

Gebruik de instelling Raw Mid-Side met geluidsopnametoepassingen die een mid-side-stereomatrixdecoder hebben. Of maak gebruik van de instructies voor handmatige decodering om het stereobeeld van de opgenomen sporen aan te passen.

Handmatige decodering en afregeling stereobreedte

Als uw DAW-software (Digital Audio Workstation) geen mid-side-decoder heeft, volg dan deze stappen om het stereobeeld aan te passen en te manipuleren:

 1. Trek de linker- en rechter geluidssignalen af van het 2-kanaals Raw Mid-Side-bestand als afzonderlijke monosporen.
 2. Maak 3 blanke geluidssporen:
  • Eerste spoor: Gebruik alleen het geluidssignaal (voorzijde/cardioïde) van het linkerkanaal als monospoor en pan dit naar het midden.
  • Tweede spoor: Gebruik alleen het geluidssignaal (zijkant/bidirectioneel) van het rechterkanaal als monospoor en pan dit helemaal naar links.
  • Derde spoor: Kopieer het zij-/bidirectionele signaal van het tweede spoor. Pan dit spoor helemaal naar rechts en keer de fase om.
 3. Groepeer de sporen aan de rechter- en linkerzijde en stel het volume op hetzelfde niveau in voor gelijktijdige afstelling. Als het volume van de gegroepeerde sporen wordt verhoogd, neemt de stereobreedte toe en als het wordt verlaagd, wordt de breedte smaller.

Geavanceerde tip: Bij gebruik van compressie met een instelling voor snelle respons van de gegroepeerde sporen blijven de transiënts (het eerste geluidsdeel, bijvoorbeeld wanneer een trommelstok tegen een bekken slaat) rond het midden van het stereobeeld en kunnen deze zich in het stereoveld uitbreiden naarmate het geluid uitsterft.

Afbeelding van het decoderen van onbewerkte midden-opzij-audio met een laptop

Handmatige decodering van onbewerkte mid-side-audio

Monitormixverhouding

Monitor Mix slider

Gebruik de schuifregelaar voor de monitormix om af te stellen hoeveel van elke bron u hoort. Begin voor de beste resultaten in het midden en pas het vanaf daar aan.

 • Beweeg de schuifregelaar naar het microfoonpictogram (Mic) om meer te horen van het geluid in de microfoon, zoals wanneer u over een opgenomen gitaartrack zingt en uw stem duidelijk wilt horen.
 • Beweeg de schuifregelaar naar het apparaatpictogram (Afspelen) om meer te horen van het nummer dat wordt afgespeeld, zoals wanneer u een harmonie bij uw originele zangnummer opneemt en de originele uitvoering duidelijk wilt horen.

Graph of Mic and Playback volume inverse relationship

Geavanceerde microfooninstellingen

Na het selecteren van de voorinstelmodus kunt u uw audio nauwkeurig regelen met de begrenzer, de compressor, en de instellingen van de equalizer. Deze instellingen blijven opgeslagen in de microfoon als u andere audio- en videotoepassingen gebruikt.

Begrenzer

Schakel de begrenzer in of uit om vervorming door volumepieken in uw opname te voorkomen.

Compressor

Kies geen compressie, of selecteer lichte of zware compressie om het volume te regelen wanneer uw geluidsbron dynamisch is. Stille signalen worden versterkt en luide signalen worden verlaagd.

Hoogdoorlaatfilter

Kies geen HPF voor het meest natuurlijke geluid. Of kies 75 Hz of 150 Hz om windruis, kamergeluiden of het nabijheidseffect te verminderen.

75 Hz afknijppunt lage frequentie Biedt een afknijppunt van 6 dB per octaaf bij 75 Hz. Vermindert geluid van vloertrillingen en kamergeluiden met een lage frequentie die worden veroorzaakt door verwarmings- en airconditioningsystemen. Deze instelling kan ook worden gebruikt om te compenseren voor nabijheidseffect of om lage frequenties te verminderen die een instrument dof of troebel laten klinken.

150 Hz rolloff lage frequentie Biedt een rolloff-filter van 6 dB per octaaf bij 150 Hz. Gebruik dit om te compenseren voor nabijheidseffect of om lage frequenties te verminderen die een instrument dof of troebel kunnen laten klinken.

Linker- en rechterkanaal verwisselen

Gebruik Links-rechts wisselen om te wisselen tussen de linker- en rechtergeluidskanalen om zo het stereobeeld overeen te laten komen met het videobeeld. Bijvoorbeeld wanner u video gebruikt om uzelf op te nemen.

Tip: Gebruik de indicatoren L en R op de microfoontrommel om er zeker van te zijn dat links en rechts accuraat is.

Equalizer

Wijzig de vooringestelde modi om de DSP te horen veranderen en gebruik de equalizer om de frequentiebanden te versterken of verzwakken om de helderheid van het geluid te verbeteren.

Opmerking: EQ blijft gehandhaafd als de voorinstelmodus wordt gewijzigd.

Tips voor streaming

Uw niveaus controleren

Houd de microfoon zo dicht mogelijk bij uw gezicht om een consistent volume te garanderen.

Gebruik Vergrendelmodus om uw geluid te vergrendelen

Wanneer u uw audio hebt getest en de instellingen hebt gevonden die goed klinken, houdt u zowel de Dempingsknop als monitorknop 2 seconden ingedrukt om te vergrendelen en te voorkomen dat u instellingen per ongeluk wijzigt en om ervoor te zorgen dat uw audio consistent blijft.

Uw geluid controleren

Sluit een hoofdtelefoon op de hoofdtelefoonuitgang van uw MOTIV-apparaat aan om uw audio te horen.

Probleemoplossing

Probleem Oplossing
Microfoon is aangesloten, maar wordt niet gedetecteerd. Koppel de kabel los en sluit deze opnieuw aan, zodat de toepassing de microfoon herkent. Wanneer de verbinding is gelukt, worden de juiste microfooninstellingen in de desktoptoepassing MOTIV weergegeven.
U hoort geen geluid, ook al geeft de desktoptoepassing de juiste microfoon weer. Controleer de verhouding Monitormix. Verplaats de schuifregelaar Monitormix naar het midden om het geluid in de microfoon en het geluid dat wordt afgespeeld op hetzelfde moment te horen.
Geluid is vervormd Audiovervorming komt meestal door overbelasting van de microfoon, waardoor oversturing ontstaat. Verlaag uw microfoonversterking voor de beste geluidsopname.
Stereokanalen links/rechts komen niet overeen met videobeeld. Het kan, afhankelijk van de richting van het opnameapparaat, nodig zijn om links/rechts om te draaien in de instellingen in MOTIV. Als het geluid al is opgenomen, kunt u in de meeste audiobewerkingsprogramma’s de linker- en rechterkanalen omwisselen.
De led van de hoofdtelefoon knippert. Het geluid klinkt hoger of lager dan normaal. De bemonsteringssnelheid van uw microfoon en computer komen niet overeen. Ga naar het Shure FAQ-onderwerp voor informatie over het corrigeren van een niet-overeenkomende bemonsteringssnelheid om de instellingen voor bemonsteringssnelheid voor uw computer aan te passen.

Opmerking: Windows-update 10 v2004 (april 2020) lost dit probleem op.

Diverse problemen Het kan helpen om de app opnieuw in te stellen om de functionaliteit opnieuw in te stellen. Voer een harde reset uit door de microfoon los te koppelen en opnieuw aan te sluiten.
Algemene probleemoplossing
 • Sluit de app af en start deze weer op.
 • Start de computer opnieuw op.
 • Controleer of er een firmware-update is. Tik op de drie punten in de rechterbovenhoek en selecteer Over MOTIV > Op update controleren 

Opmerking: Neem contact op met het Shure service- en reparatiecentrum als problemen blijven aanhouden.

Firmware-update

Profiteer van extra functies en ontwerpverbeteringen door de firmware van uw MOTIV-desktoptoepassing bij te werken wanneer daarom wordt gevraagd. Er verschijnt een melding wanneer er een firmware-update beschikbaar is. U hebt de mogelijkheid om de update onmiddellijk of op een later tijdstip te downloaden.

Tip: voor de beste resultaten moet u ervoor zorgen dat de microfoon is aangesloten op uw computer voordat u de toepassing bijwerkt. Niet loskoppelen totdat de update is voltooid.

Om de firmware-update op een later tijdstip te downloaden, tikt u op de drie punten > Over > Op update controleren. Tik op het caretpictogram en als het beschikbare firmwarepakket nieuwer is dan de huidige versie, tik dan op Verzenden naar apparaat. Neem contact op met Shure service- en reparatiecentrum als er problemen zijn.

Houdt de apparatuur aangesloten tijdens updates

Zorg ervoor dat het MOTIV-apparaat verbonden blijft met uw mobiele apparaat tijdens het updaten om problemen met de update te voorkomen.

System Requirements

Systeemvereisten en compatibiliteit: Mac

 • MacOS 10.13 tot 10.15
 • 64-bits
 • Minimaal 2 GB RAM
 • Minimaal 500 MB ruimte op harde schijf

Systeemvereisten en compatibiliteit: Windows

 • Windows 10
 • 64-bits
 • Minimaal 2 GB RAM
 • Minimaal 500 MB ruimte op harde schijf

Systeemvereisten en compatibiliteit: iOS

 • iOS: iOS 12 en hoger
 • iPhone: iPhone 6 en hoger
 • iPod Touch: 6th gen

Opmerking: iPad Pro (USB-C) wordt niet ondersteund.

Systeemvereisten en compatibiliteit: Android

Werkt met iedere Android-toepassing die het volgende bevat:

 • Android Oreo 8.0 en hoger
 • Voedingsvereisten USB-host van ≥100 mA
 • USB Audio Class 1.1 ondersteuning en hoger

Android is een handelsmerk van Google Inc.

Opmerking: raadpleeg https://www.shure.com/MOTIVcompatibility voor informatie over ondersteunde Android-apparaten.

Productgegevens

MFi-gecertificeerd

Ja

DSP-modi (voorinstellingen)

Spraak/Zang/Akoestisch/Luid/Vlak

Transducertype

Cardioïde (10 mm)/Bidirectionele condensatorcapsule (10 mm)

Polairpatroon

Aanpasbare breedte stereo/Mono-bidirectioneel/Mono-cardioïde/Midden-opzij

Stereoprincipe

Midden-opzij

Frequentiekarakteristiek

20 Hz tot 20,000 Hz

Instelbaar versterkingsbereik

0 tot +36 dB

Gevoeligheid

-37 dBFS/Pa bij 1 kHz [1] [2]

Maximum-SPL

120 dB SPL [2]

Begrenzer

Ja

Compressor

Ja

Niveauregelaar

5-band

Voedingsvereisten

Gevoed via USB of Lightning

Behuizing

Volledig metalen constructie

Nettogewicht

Zonder windkap 79,0 g (2,78oz.)
Met windkap 81,5 g (2,87oz.)

Afmetingen

Zonder windkap 27 x 27 x 77 mmH x B x D
Met windkap 44 x 44 x 93 mmH x B x D

[1] 1 Pa=94 dB SPL

[2]Bij minimale versterkingsfactor, vlakke modus

Bitdiepte Bemonsteringssnelheid
24 48  kHz
24 44,1  kHz
16 48  kHz
16 44,1  kHz

MV88 frequency response graph

Frequentiekarakteristiek

Certificering

Information to the user

This device complies with part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions:

 1. This device may not cause harmful interference.
 2. This device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation.

Note: This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates uses and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures:

 • Reorient or relocate the receiving antenna.
 • Increase the separation between the equipment and the receiver.
 • Connect the equipment to an outlet on a circuit different from that to which the receiver is connected.
 • Consult the dealer or an experienced radio/TV technician for help.

Dit digitale apparaat van klasse B voldoet aan de Canadese norm ICES-003.

Compliantielabel Industry Canada ICES-003: CAN ICES-3 (B)/NMB-3(B)

Deze microfoon is te gebruiken met elke microfoonstandaard met een schroefdraadadapter van 5/8".

Opmerking: De test wordt gebaseerd op het gebruik van meegeleverde en aanbevolen kabeltypen. Bij gebruik van andere dan afgeschermde kabeltypen kunnen de EMC-prestaties worden aangetast.

Dit product voldoet aan de essentiële vereisten van alle toepasselijke Europese richtlijnen en komt in aanmerking voor CE-markering.

De CE-conformiteitsverklaring kan worden verkregen via: www.shure.com/europe/compliance

Erkende Europese vertegenwoordiger:

Shure Europe GmbH

Global Compliance

Jakob-Dieffenbacher-Str. 12

75031 Eppingen, Duitsland

Telefoon: +49-7262-92 49 0

E-mail: info@shure.de

www.shure.com

MV88 Plus Koreaans nalevingslabel

Gemaakt voor iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (10.5-inch), iPad Pro (12.9-inch) 2nd generation, iPad Pro (12.9-inch) 1st generation, iPad Pro (9.7-inch), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad Air, iPad (6th generation), iPad (5th generation), iPad (4th generation), iPod touch.

iPad, iPhone, iPod en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. iPad Air, iPad mini en Lightning zijn handelsmerken van Apple Inc. Het handelsmerk ‘iPhone’ wordt gebruikt in Japan met een licentie van Aiphone K.K.

Android-compatibiliteit

Deze apparatuur is compatibel met Android-apparaten die ondersteuning bieden voor connectiviteit met USB Audio Class 2.0 en USB-C. Niet alle Android-apparaten zijn compatibel. Android is een handelsmerk van Google Inc.

PIXI® en Manfrotto® zijn gedeponeerde handelsmerken van Vitec Imaging Solutions. Maximale gewicht mini-statief: 1 kg/ 2,2 lbs.

Required compliance symbols for MOTIV