Genbrug af emballage

Shure gør løbende en stor indsats for at reducere virksomhedens CO2-aftryk og øge bæredygtigheden betydeligt.

Emballagen er en vigtig del af denne indsats, idet Shure er bevidst om, at miljøansvar kræver et stort engagement. Vi bestræber os på både at uddanne forbrugerne med henblik på bedste praksis og på at leve op til de globale standarder. Og derfor har Shure opdateret alle emballagens komponenter med de passende genbrugssymboler, som svarer til de materialer, de er lavet af.

Vær opmærksom på genbrugskoden på emballagens komponenter. Se nedenstående tabel, og følg anvisningerne om genbrug i de lokale bestemmelser, for at bidrage til den globale indsats vedrørende mere bæredygtighed og bedste praksis.

Kode på emballagen Hvad er det? Hvad skal jeg gøre med det?
Billede af koden på emballagen
PET-plast (polyethylenterephthalat) Hård PET kan genbruges ved særskilt plastindsamling. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen
HDPE-plast (polyethylen med høj densitet) Poser og boblefolie af HDPE-plast kan genbruges på steder, hvor der tages imod det. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen
PVC-plast (polyvinylklorid) Det meste emballage af PVC-plast kan ikke genbruges. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen
LDPE-plast (polyethylen med lav densitet) Poser og boblefolie af LDPE-plast kan genbruges på steder, hvor der tages imod det. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen
PP-plast (polypropylen) PP-plast kan genbruges ved særskilt plastindsamling. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen
PS-plast (polystyren) Hård PS-plast (f.eks. HIPS) genbruges i stort omfang, EPS-skumgummi genbruges sjældent. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen
Anden plast Det meste emballage af plast, som er forsynet med betegnelsen 07, kan ikke genbruges. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen Papir

Emballage af papir kan genbruges ved særskilt papirindsamling. Informér dig om bestemmelserne i din kommune.

Det meste af emballagen fra Shure hører ind under denne kategori.

Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen

Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen

Kombinationspapir Informér dig om bestemmelserne i din kommune.
Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen Billede af koden på emballagen Kompositplast Informér dig om bestemmelserne i din kommune.

Indholdet af denne tabel angives, som det er, og det kan blive ændret i tilfælde af ændringer af lokale, nationale og internationale bestemmelser. Shure påtager sig ikke noget ansvar med henblik på nøjagtigheden eller fuldstændigheden af disse oplysninger. Sørg venligst for at holde dig informeret om de lokale regler for affaldssortering.

Shure og bæredygtighed